Suivez-nous

Pour ne rien louper de nos aventures !

SpaForest

Parc d'accrobranche - Klimpark - Adventure Park

SpaForest, het avonturen klimbos dicht bij het centrum van Spa
Avontuurlijke boomklimroutes voor jong en oud!

In het hart van de Ardennen, op een steenworp afstand van het stadscentrum, midden in de bossen en vlak bij de thermen van Spa, vindt u een openluchtattractie welke het hele jaar door open is.
8 boomklimroutes voor jong en oud en een Free Jump van 15 meters hoogt. Maar ook voor andere leuke en sportieve activiteiten zoals MTB, elektrische MTB, elektrische steps, nordic-walking, oriëntatieloop, speurtocht, nieuwe generatie lasertag, survival en nog veel meer bent u bij ons op het goede adres. 
Kom en ontdek onze attracties en breng een geweldige dag door met uw familie of vrienden!

HONDEN VERBODEN

Een onvergetelijke dag, in alle veiligheid!

Bij ons ligt de nadruk ligt op veiligheid en daarom hebben onze klimbosroutes een continu zekersysteem van het type Clip 'wire', wat de activiteit volledig veilig maakt. Niet-deelnemende gasten kunnen GRATIS op de gemarkeerde plekken toekijken. Zo kunt u de avonturen van uw vrienden, uw kleintjes of uw hele familie volgen om prachtige foto's te maken en samen van deze prachtige dag genieten.

Ontdek onze andere activiteiten 

SpaForest biedt u een reeks aan activiteiten zoals mountainbike/ elektrische mountainbike met of zonder gids, elektrische step, boogschieten, Archery tag, prachtige routes nordic walking, wandelroutes, leuke speurtochten, oriëntatietochten, kinderkampen, All-In Verjaardagen... Kortom, er is voor elk wat wils.

Fun Days en verjaardagen

Onze Fun Days pakketten zijn perfect voor een dagje met de familie of een groep.

 

Kies uit ons aanbod van de verschillende activiteiten en wij zorgen voor de organisatie en de rest. De dag wordt begeleid door gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, zodat u een ontspannen dag beleeft.

Mountainbike/ E-Mountainbike verhuur

Huur, met of zonder gids, één van onze mountainbikes of elektrische kwaliteits-mountainbikes. Dit is de ideale manier om de streek in uw eigen tempo te ontdekken. Indien nodig, kunt u begeleidt worden door één van onze gidsen.

 

 

 

Meer info : www.vttspa.be of + 32 (0)487 32 10 26

Elektrische All Mountain steps

Nieuw dit jaar: SpaForest biedt u vele bosritten aan op de nieuwste generatie elektrische steps. Geen zware accu’s meer mee te nemen in uw rugzak. Ze zijn direct in het frame geïntegreerd en zo wint u aan comfort en bewegingsvrijheid! Sensatie en fun gegarandeerd!

Niewe 2023

Spaforest heeft nu 3 terrassen met een 'Lounge area'.

U kunt hier iets drinken of eten

Iedereen is welkom en kan bij ons van het natuur profiteren!

De honden zijn niet toegelaten

Uw picknick mag in een voorziene ruimte worden genomen

GEEN RESERVERING NODIG ONDER 10 PERSONEN. OVERBELAST ONZE TELEFOONTJES NIET ;) 

Dank u